thomas-reaubourg-JRUVbgJJTBM-unsplash.jp

Vi har valgt at tage et skridt mod en mere bæredygtig fremtid, hvor plastik sagtens kan produceres på en bæredygtig måde.

Bæredygtige initiativer

Vi har valgt at tage et skridt mod en mere bæredygtig fremtid, hvor plastik sagtens kan produceres på en bæredygtig måde. Dette kommer til udtryk da vi samarbejder med ReSea Project for at rense verdenshavene for plastik, ved at genanvende Ocean Waste Plastic i vores produktion.

Den bæredygtige proces

Processen er at vi støtter op om projektet, som formår at rense plastik op fra havene i Indonesien hvor de lokale fiskere betales for at varetage arbejdet. Dette skaber en økonomisk hjælp til lokale som lever i fattige miljøer. Samtidig skaber arbejdet grobund for en mere bæredygtig fremtidig, da problemet med plastik i havene mindskes.

Ved at hjælpe et lokalsamfund med at gøre noget godt for planeten, får de samtidig et arbejde og en økonomisk gevinst. Dette bidrager til at skabe positiv udvikling i verdens 3. lande.

Plasten laves til et genbrugeligt råmateriale, som kan benyttes i plastproduktioner. Dette er et ansvarligt tiltag mod en bæredygtig fremtid, og vi tilbyder derfor produktion med OWP.

Turtle-03-web_edited.jpg
shutterstock_706573600.jpg

Grøn placering

Vi har derudover valgt at placere vores virksomhed på Bornholm. Dette gør det muligt at producere med grøn energi, hvilket skaber en mere bæredygtig fremtid. Derudover skaber placeringen af fabrikken på Bornholm en lokal dansk produktion. Den lokale produktion sikrer et grønnere produkt i bedre kvalitet, end man kan producere i Kina. Samtidig skaber den lokale produktion en hurtigere og grønnere transport, da produkterne transporteres over langt mindre afstande. Vores kunder får dermed en grønnere og mere stabil levering.

RM PLAST

© 2020 All rights reserved rmplast

Simblegårdsvej 2

3782 Klemensker

Danmark

Virkeholm 3B

2730 Herlev

Danmark

Telefon: +45 28 18 33 51

E-mail: info@rmplast.dk

FIND OS HER

  • Facebook
  • LinkedIn