top of page
thomas-reaubourg-JRUVbgJJTBM-unsplash.jp
baeredygtighed.png

Vi har valgt at tage et skridt mod en mere bæredygtig fremtid, hvor plastik sagtens kan produceres på en bæredygtig måde.

Bæredygtige initiativer

Vi har valgt at tage et skridt mod en mere bæredygtig fremtid, hvor plastik sagtens kan produceres på en bæredygtig måde. Dette kommer til udtryk i samarbejdet med ReSea Project, som fjerner plastik fra havet. Derudover tilbydes produktion i genbrugsplast, som udleder meget færre drivhusgasser og er mere skånsomt for miljøet end en produktion i virgin-plast.

Den bæredygtige proces

Vi støtter op om ReSea Project, som fjerner plastik fra havene i Indonesien. De lokale fiskere opsamler plasten, hvilket betyder at man samtidig bidrager til udvikling i lokale samfund. Samtidig skaber arbejdet grobund for en mere bæredygtig fremtidig, da problemet med plastik i havene mindskes.

Ved at hjælpe et lokalsamfund med at gøre noget godt for planeten, får de samtidig et arbejde og en økonomisk gevinst. Dette bidrager til at skabe positiv udvikling i verdens 3. lande.

Vi tilbyder produktion i forskellige typer af genbrugsplast. Vi kan tilbyde produktion i PCR, PIR, Bioplast og i Ocean Waste Plastic-konceptet, som alternativer til virgin-materiale. Ved at benytte OWP er du samtidig med til at rense verdenshavene for plastik.

Turtle-03-web_edited.jpg
shutterstock_706573600.jpg

Grøn placering

Vi har derudover valgt at placere vores virksomhed på Bornholm. Dette gør det muligt at producere med grøn energi, hvilket skaber en mere bæredygtig fremtid. Derudover skaber placeringen af fabrikken på Bornholm en lokal dansk produktion. Den lokale produktion sikrer et grønnere produkt i bedre kvalitet, end man kan producere i Kina. Samtidig skaber den lokale produktion en hurtigere og grønnere transport, da produkterne transporteres over langt mindre afstande. Vores kunder får dermed en grønnere og mere stabil levering.

3K0A3459.jpg

BIDRAG TIL OPFYLDELSEN AF FN'S VERDENSMÅL

bottom of page