top of page
3K0A3362.jpg
om os.png

RM Plast er en plastproduktions-virksomhed, der har eksisteret siden 2006. Vi producerer danske produkter i den bedste kvalitet.

Hvem er vi?

RM Plast er en plastproduktions-virksomhed, der har eksisteret siden 2006. Vi producerer danske produkter i den bedste kvalitet. Vores mål er at opnå et tæt samarbejde med vores kunder for at skabe den bedste oplevelse, og indfri alle forventningerne til produkterne. Vi producerer alle ugens dage, hvilket sikrer en hurtig leveringstid. Derudover er vi eksperter i omkostningseffektiv produktion, og sender besparelsen direkte videre til vores kunder, som altid får den bedste pris hos os.

3K0A3348-reflection-web.jpg
3K0A3609.jpg
OWP-main-web-notext-01.jpg

Nyeste tiltag

Vi har den seneste tid foretaget en del samarbejder med bæredygtigheds-projekter, der renser verdenshavene fra plastik. Et af vores nyeste tiltag er at vi kan tilbyde jer at være en del af OWP-konceptet. Derved kan de produkter, I får produceret i konventionel genbrugsplast brandes med at de genererer plastopsamlinger fra havet og floder 1:1. Vi tilbyder en bæredygtig produktion, hvor man som kunde har muligheden for at gøre noget godt for klimaet ved at benytte bæredygtige alternativer til virgin plastik.

Selvom vi producerer plastik, er vi også klimabevidste. Derfor er vores fabrik placeret på Bornholm. Dette underbygger vores vision om en bæredygtig produktion, da Bornholms energiforbrug hovedsageligt kommer fra grøn energi. Dette gør vores plastproduktion så skånsom for klimaet som overhovedet muligt.

Vision

RM Plast vil være frontløber på at benytte genbrugsplast i produktionen, så vi kan løfte vores ansvar for miljøet.

Mission

RM Plast vil skabe et indblik i, at plastik sagtens kan produceres bæredygtigt og lokalt til samme høje kvalitet.

bottom of page